kaleo-logo.svg

Poletni španski jezikovni tečaji, Španija

Edinstveni izobraževalni programi za najstnike v Sloveniji

Prepustite se živahni kulturi in bogati zgodovini Španije ter izboljšajte svoje jezikovne spretnosti z našimi navdušujočimi poletnimi španskimi jezikovnimi tečaji za najstnike. Ali izberete Valencio, Madrid, Malago ali Barcelono, vsaka lokacija ponuja edinstveno in poglobljeno izkušnjo, zasnovano, da bo vaše poletje nepozabno.

Poudarki programa:

1. Interaktivni jezikovni tečaji: Naši tečaji so zasnovani tako, da učenje španščine postane zabavno in učinkovito. Izkušeni učitelji uporabljajo interaktivne metode, vključno z igrami, vlogami in multimedijo, da vključijo študente v učni proces.

2. Kulturni izleti: Raziščite lepoto Španije skozi organizirane kulturne izlete. Obiščite ikonične znamenitosti, muzeje in zgodovinske kraje, kar vam omogoča vadbo jezikovnih veščin v resničnih situacijah, medtem ko odkrivate bogato dediščino vsakega mesta.

3. Bivanje v kampusu: Pomembno je, da tečajniki stanujejo skupaj, saj se le tako med seboj najbolje spoznajo.

4. Različne dejavnosti: Onkraj učilnice naš program ponuja raznovrstne različne dejavnosti, kot so flamenko ples, kuharski tečaji in šport, kar omogoča celovito izkušnjo, ki presega učenje jezika.

5. Jezikovna izmenjava: Povežite se z lokalnimi najstniki, ki govorijo špansko, prek programov jezikovne izmenjave. To je fantastična priložnost za vadbo pogovornih veščin, sklepanje novih prijateljstev in doživetje toplote španske gostoljubnosti.

6. Varno in nadzorovano okolje: Varnost in dobrobit naših udeležencev sta naši glavni prednosti. Vse dejavnosti nadzirajo izkušeni strokovnjaki, kar zagotavlja varno in prijetno izkušnjo za vsakega študenta.

Izberi destinacijo:

Valencia: Uživajte v čudovitih plažah, zgodovinski arhitekturi in živahni atmosferi tega obmorskega mesta.

Madrid: Poglobite se v dinamično prestolnico, raziskujte njene svetovno znane muzeje, parke in raznolike soseske.

Malaga: Doživite čar Costa del Sol s sredozemskim podnebjem, osupljivimi plažami in bogato kulturno dediščino.

Barcelona: Odkrijte edinstveno mešanico modernistične arhitekture, umetniških zakladov in živahnega mestnega življenja v tej kozmopolitski prestolnici.

Odpotujte na poletno pustolovščino jezika in kulture v Španijo. Pridružite se našim španskim jezikovnim tečajem in ustvarite spomine, ki bodo trajali vse življenje. ¡Vamos a España! (Gremo v Španijo!)

Povejte nam, kaj si najstnik želi, in poslali vam bomo več informacij glede na specifične potrebe ali želje.

Imate kakšno vprašanje?

Z veseljem ustvarimo skupaj nove zgodbe, zato nam pišite na
info@kaleoexplore.si